Rólunk

Kik vagyunk

Az Öko VillAge Kereskedelmi és Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság 2021 májusában alakult.
Fő küldetésünk Folyadék szállítására szolgáló közmű építése, tervezése, engedélyeztetése, az ezzel kapcsolatos dokumentációs anyag összeállítása és a projektek lebonyolítása.
Foglalkozunk egyedi Bio szennyvízkezelő rendszerek telepítésével leginkább a vidéki területekre irányul a szolgáltatásunk. Nagy gondot okoz a kisebb falvak, települések szennyvízkezelése, mi ebben tudunk segíteni, vagy éppen fejlődni.
Rendszereink teljesen környezet kímélőek és fenntarthatók, semmilyen energiaforrást nem vesznek igénybe. A természetes biológia folyamatok működnek bennük, mint az emberi szervezetben.
Székhelyünk, a Kecskeméthez tartózó külterületi részen Ménteleken található, Bács-Kiskun Megyében.
A cég nevének eredete: Öko Village - Age
Öko: Az „öko” szó egy rövidítés, amely a biológiában gyakran használt „ökológiai” kifejezésből ered. Jelentése nem más, mint „környezettan”. Az ökológia egyébként a görög „oikosz” és „lógia” szavakból ered, melyek jelentése háztartás, gazdálkodás, illetve tudomány.
Village: angol szó, jelentése: község, falu
Age: ugyancsak angol szó: generáció, kor, korszak
Így alakult ki mozaikszóként az Öko + Village + Age = Öko VillAge név

Engedélyezés

Tervezőnk az Ország szerte elismert nagy szakmai múlttal rendelkező: AQUADEUS környezetmérnöki vállalkozás. Helyszíni felmérésünk és az egyedi árajánlat alapján tervező mérnökünk Véber Zsolt, környezetmérnök, környezetvédelmi szakértő, vízellátás-vízkezelés szakmérnök, csatornázás-szennyvíztisztítás szakmérnök, vízügyi építési műszaki vezető, és vízügyi építési műszaki ellenőr, elkészíti a leghatékonyabban működő rendszert, és ezt egyeztetve Önnel engedélyezteti a hatóságoknál.

Beszerzés

Vállalkozásunk a helyszíni felmérés, és az Ön részére elkészített egyedi árajánlat alapján, közvetlen a franciaországi gyárból, a magyarországi distributor segítségével, saját vállalkozásunk teherautóján,  az ország egész területén eljuttatjuk Önnek a legmegfelelőbb eszközöket! A Francia SOTRALENTZ Rt. által kifejlesztett, közel 40 éves gyártási múlttal rendelkező  PLASTEPUR egyedi háztartási szennyvíztisztító  és elhelyezhető rendszert, és ezen belül az elsősorban családi házak részére kifejlesztett EPURBLOC oldómedencéket, és a hozzá tartózó szerelési alapanyagokat. Önnek nincs vele teendője!

Tervezés

A telepítés engedély köteles, melyhez szaktervező megbízása szükséges. A kislétesítmény termékcsalád 1993 óta rendelkezik KHVM OVF Vízügyi Alkalmazási Engedéllyel (288. tözsk. sz.) és az ÁNTSZ Országos Tisztifőorvosi Hivatal engedélyével, majd hazánk 2004 május 1-én történt Európai Uniós csatlakozás után az Unió minden tagországában érvényes, legszigorúbb jogszerű CE megfelelősséggel. 500 m 3/év vízhasználatig a tisztított szennyvíz telken belüli elszivárogtatása esetén helyi önkormányzati jegyzői hatósági engedély, vízminőség védelmi területen továbbá nyílt árokba, vagy   esővíz csatornába vezetés esetén a szakhatóságok engedélye is, valamint élővízbe vezetéskor vizjogi engedély is szükséges.

Kivitelezés

Vállalkozásunk készséggel áll az Ön rendelkezésére, saját emberi erőforrásunk,  saját gépjárműveink, és saját földmegmunkáló géppel rendelkezünk, melyek az Ön által kért rendszerek telepítését szolgálja. Kollégáink felveszik a kapcsolatot Önnel, és egy megbeszélt időpontban elkezdhetik a kivitelezés folyamatát. A kivitelezés kb 2-3 napot vesz igénybe, természetesen az időjárás függvényében. Esőben, hóban – fagyban a kivitelezés nem lehetséges. Alvállalkozókat NEM foglalkoztatunk, hiszen a kivitelezés precíz megvalósításáért a felelősséget mi vállaljuk! Vállalkozási szerződésünk védi ügyfeleinket, és biztosítja róla hogy a lehető legmegfelelőbb kezekben van!